Βασίλειος Δάφνης
Υπεύθυνος Επιχείρισης: Βασίλειος Δάφνης 
Βασίλειος Δάφνης  
Έδρα : Κεχριές Ν. Κορινθίας Έτος ίδρυσης : 1960
Σημεία Πώλησης :

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

  Ι Φ Μ Α Μ Ι Ι Α Σ Ο Ν Δ
ΤΟΜΑΤΑ
ΤΟΜΑΤΙΝΙ (CHERRY)                     
ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΟ                     
ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΚΡΥ                     
ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ                     
ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ                     

Σύντομο Ιστορικό

Η οικογένειά Ιωάννη και Νίκης Δάφνη ξεκίνησε την παραγωγή τομάτας στις Κεχριές Κορινθίας το 1960. Τα πρώτα χρόνια η καλλιέργεια ήταν υπαίθρια και κάτω από  αντίξοες συνθήκες. Το 1996 δημιουργήθηκε μια θερμοκηπιακή μονάδα 3 στρεμμάτων με καλλιέργεια στο χώμα. Το 2000 η επιχείρηση συνεργάστηκε με την εταιρεία GRODAN και ο τρόπος καλλιέργειας άλλαξε σε υδροπονία. Το 2003 υπακούοντας τις ανάγκες τις εποχής και θέλοντας να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στην αγορά, προχώρησε στην πιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο EUREPGAP. To 2007, η επιχείριση πέρασε στα χέρια της νέας γενιάς. Ο Βασίλης Δάφνης πλέον, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς, επέκτεινε τη μονάδα με νέες κατασκευές πάντα με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Σήμερα, οι δύο μονάδες παράγουν υψηλής διατροφικής αξίας κηπευτικά προϊόντα σύμφωνα με τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης. Βασικό μέλημα και προτεραιότητά είναι η ποιοτική παραγωγή όλο το χρόνο.
Green Club

Green Club

Green Club
Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΗΛ. / FAX: 27410 38749

ΚΙΝ.: 6944 391915

e-mail: [email protected]

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Βασίλειος Δάφνης

 
Πιστοποιητικά - Certificates
GLOBALGAP Certificate
το αρχείο είναι σε μορφή .pdf

--------------------------------
©2008 GreenClub. All rights reserved.Διεύθυνση:Χαριλάου Τρικούπη 43, Τ.Κ. 106 81, Αθήνα - Διεύθυνση Γραμματείας:Ιουστινιανού 5β, Τ.Κ. 551 34, Θεσσαλονίκη. τηλ: 2310488915.Created by UltraVintage