Συντήρηση Προϊόντων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GREEN CLUB ΦΡΕΣΚΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

Γνωρίζοντας πως να επιλέξετε και να μεταχειριστείτε τα προϊόντα Green Club, μπορείτε να πετύχετε σημαντικές βελτιώσεις στη γεύση και τη διάρκεια ζωής τους. Εμείς σας προσφέρουμε τα προϊόντα Green Club σε μέγιστο διάστημα δύο ημερών από τη συγκομιδή τους. Εσείς μπορείτε να τα προσέξετε, ώστε να τα διατηρήσετε φρέσκα και γευστικά μέχρι τη στιγμή που θα τα απολαύσετε στο τραπέζι σας...

ΤΟΜΑΤΕΣ

Επιλογή: Επιλέξτε τομάτες που έχουν βαθύ κόκκινο χρώμα. Το χρώμα αυτό δεν είναι μόνο ορεκτικό και ελκυστικό, αλλά σημαίνει και ότι η τομάτα έχει ωριμάσει πλήρως και έχει τη μέγιστη δυνατή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Ο φλοιός της τομάτας πρέπει να είναι λείος, σφιχτοδεμένος και χωρίς κηλίδες. Πρέπει να αισθάνεστε ότι ο καρπός που κρατάτε είναι σχετικά βαρύς για το μέγεθός του και η σάρκα του να υποχωρεί ελαφρά στην πίεση των δακτύλων σας.

Φροντίδα: Αποθηκεύστε τις τομάτες σε θερμοκρασία δωματίου σε έναν πάγκο, ένα ράφι ή ένα καλάθι και προστατεύστε τις από απ' ευθείας έκθεση στον ήλιο. Οι τομάτες Green Club συλλέγονται ώριμες και θα ωριμάσουν λίγο περισσότερο εσωτερικά όταν διατηρηθούν σε θερμοκρασία δωματίου - δε χρειάζεται να επιταχύνετε τη διαδικασία ωρίμανσης τοποθετώντας τις τομάτες σε χάρτινη σακούλα. Μην αποθηκεύετε τις τομάτες στο ψυγείο. Η καλύτερη θερμοκρασία διατήρησης είναι μεταξύ 12 και 18 οC.

ΑΓΓΟΥΡΙΑ

Επιλογή: Επιλέξτε αγγούρια καλοσχηματισμένα που έχουν σταθερή υφή και ζωηρό πράσινο χρώμα. Ο φλοιός του αγγουριού πρέπει να είναι σταθερός χωρίς να εμφανίζει σημεία μαλακώματος ή κίτρινες κηλίδες.

Φροντίδα: Αποθηκεύστε τα αγγούρια στο συρτάρι λαχανικών του ψυγείου σας. Μην τα αφήνετε εκτός ψυγείου για παρατεταμένο διάστημα γιατί μαραίνονται με τη θερμότητα.

ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Επιλογή: Επιλέξτε πιπεριές που έχουν έντονο χρώμα και λείο φλοιό χωρίς κηλίδες. Για ισομερή τεμαχισμό, επιλέξτε πιπεριές που έχουν συμμετρικό σχήμα.

Φροντίδα: Αποθηκεύστε τις πιπεριές στο συρτάρι λαχανικών του ψυγείου σας.

ΜΑΡΟΥΛΙΑ

Επιλογή: Επιλέξτε μαρούλια με φύλλα σταθερά αλλά όχι σκληρά. Όσο σκληραίνουν τα φύλλα των μαρουλιών, τόσο υποβαθμίζεται η γεύση τους και άλλα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Τα μαρούλια θεωρούνται ώριμα όταν τα φύλλα τους είναι συμπαγή και έχουν αρχίσει να στρέφονται προς το εσωτερικό.

Φροντίδα: Αποθηκεύστε τα μαρούλια στο ψυγείο, στο συρτάρι των λαχανικών, χωρίς να τα πλύνετε και αφού απομακρύνετε τα εξωτερικά φύλλα. Τα μαρούλια του Green Club μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για 10-12 ημέρες.

 

©2008 GreenClub. All rights reserved.Διεύθυνση:Χαριλάου Τρικούπη 43, Τ.Κ. 106 81, Αθήνα - Διεύθυνση Γραμματείας:Ιουστινιανού 5β, Τ.Κ. 551 34, Θεσσαλονίκη. τηλ: 2310488915.Created by UltraVintage