Κηπευτικά Ταμπάκη
Υπεύθυνος Επιχείρισης: Αντώνης Ταμπάκης 
Κηπευτικά Ταμπάκη Κηπευτικά Ταμπάκη          
Έδρα : Στόμιο - Νέας Ανατολής N.ΛασιθίουΈτος ίδρυσης : 2007
Σημεία Πώλησης : Τοπική Αγορά Ιεράπετρας

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

 ΙΦ Μ Α ΜΙΙΑΣΟΝΔ
ΤΟΜΑΤΑ
  
ΤΟΜΑΤΙΝΙ (CHERRY)            
ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΟ  
ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΚΡΥ


  


ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ


  
ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ            

Σύντομο Ιστορικό

Η εταιρεία ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ ιδρύθηκε το 2007, στην «καρδιά» της παραγωγής κηπευτικών, στην Ιεράπετρα Κρήτης, με σκοπό την ανέγερση ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου για την τυποποίηση και εμπορία των αγροτικών προϊόντων.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά είμαστε περήφανοι για τις υποδομές μας, και πάνω από όλα για την ποιότητα των προϊόντων μας, θέλοντας να εξασφαλίσουμε στο αγοραστικό μας κοινό την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή.

Οι υπεύθυνοι Δημήτρης & Αντώνης Ταμπάκης έχουν μια μακρόχρονη πείρα τουλάχιστον 20 ετών έκαστος στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες και σήμερα διαχειρίζονται 25 στρέμματα καλλιέργειας τομάτας και αγγουριού, καλλιεργώντας παράλληλα και διάφορες ποικιλίες πιπεριάς και μελιτζάνας.

Η καλλιέργεια στα σύγχρονα θερμοκήπιά μας είναι συνεχής χάρη στην υδροπονική τεχνική Grodan, την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας DKG, καθώς και στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ύδρευσης-λίπανσης, πετυχαίνοντας έτσι άριστη ποιότητα και γεύση. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρωτόκολλο GLOBALGAP, που προωθεί την εφαρμογή της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στη διαχείριση της εκμετάλλευσης.

Το 2008, εφαρμόστηκαν ωφέλιμα έντομα για την αντιμετώπιση εντομολογικών προσβολών με απόλυτη επιτυχία στην καλλιέργεια της πιπεριάς.

Τα προϊόντα μας μέχρι σήμερα διακινούνταν στην τοπική αγορά της Ιεράπετρας (ομάδες παραγωγών), πετυχαίνοντας ανώτερες τιμές λόγω της ποιότητας, του αρώματος, της εμφάνισης και φυσικά της γεύσης. Γι' αυτό και το motto του Green Club «επιστροφή στη ... γεύση» είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει!

Το σύγχρονο συσκευαστήριο της εταιρείας διαθέτει πιστοποιήσεις κατά ISO 9001 και ISO 22000 (HACCP), διασφαλίζοντας έτσι την εξαιρετική ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Eξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα διαλογής και τυποποίησης τομάτας και αγγουριού, δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς των φρέσκων προϊόντων σε ειδικές συσκευασίες, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση των χαρακτηριστικών τους όπως τη στιγμή της συγκομιδής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ

Στόμιο - Νέας Ανατολής N.Λασιθίου - Ιεράπετρα

ΤΗΛ.: 28420 41768

ΚΙΝ: 6945 979965

e-mail: [email protected]

URL: www.tampakisveg.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Δημήτρης & Αντώνης Ταμπάκης

©2008 GreenClub. All rights reserved.Διεύθυνση:Χαριλάου Τρικούπη 43, Τ.Κ. 106 81, Αθήνα - Διεύθυνση Γραμματείας:Ιουστινιανού 5β, Τ.Κ. 551 34, Θεσσαλονίκη. τηλ: 2310488915.Created by UltraVintage